Vierde Utrechtse Troostdag

De gemeente Utrecht organiseert op zondag 9 juni voor de vierde keer de Utrechtse Troostdag. Als locatie is dit jaar gekozen voor de rijksmonumentale begraafplaats Soestbergen aan de Gansstraat.

Troostdag duiven utrecht
De Utrechtse Troostdag is voor iedereen die het fijn vindt om samen met anderen geliefden te herdenken die zijn overleden. Het thema van dit jaar is "Dromen van jou".

Op 9 juni wordt een programma aangeboden dat duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Met muziek, liedjes, een verhaal en een voordracht maken we ruimte voor verdrietige maar ook de mooie herinneringen aan de mensen die er niet meer zijn. Er is een ritueel met ballonnen, namen worden genoemd.
Loco-burgemeester Mirjam de Rijk zal spreken bij het lange lint waarop de namen staan van Utrechters die in het afgelopen jaar zijn overleden. De stad neemt zo symbolisch afscheid van hen. Het lint blijft tot 9 juli hangen op de begraafplaats en is voor iedereen te bezoeken.

Voor meer informatie en aanmelden: www.utrecht.nl/troostdag

 

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.