Onder het genot van een kopje koffie of een drankje kunt u een kijkje komen nemen.

Uitvaartwinkel
Eerder deze week werden het nieuwe kantoorpand en de uitvaartwinkel officieel geopend door wethouder J. C. Schreuder, gemeente Woudenberg. Het groeiend aantal uitvaarten maakte verhuizing naar een groter kantoorpand noodzakelijk. Naast een modern, groot kantoor is er tevens een ruimte voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden rond een uitvaart of bijvoorbeeld een themalezing over rouwverwerking. Daarnaast is er een uitvaartwinkel met een gevarieerd assortiment 'herinneringsproducten'.

Sieraden en urnen
In de uitvaartwinkel is een fraaie collectie (as)sieraden, gedenkboeken en urnen. U krijgt een goed beeld van de mogelijkheden om (een deel van) de as van een dierbare te bewaren.

De deur staat as zaterdag voor u open. U kunt op uw gemak de verschillende ruimtes bekijken. Graag vertellen wij u meer over de verschillende onderwerpen rondom overlijden, zoals bijvoorbeeld het vastleggen van uw uitvaartwensen.

Samen vorm geven aan het afscheid
Van Krimpen-Statema Uitvaartzorg is inmiddels vele jaren werkzaam in de regio Midden-Nederland en onderscheidt zich onder meer door intensieve en professionele begeleiding, transparante kostenbegroting en betrokkenheid van (klein)kinderen bij de uitvaart.

Van Krimpen-Statema Uitvaartzorg
www.vankrimpenstatema.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
telefoon 033 285 82 34

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 10 – 14 uur en op afspraak
't Schilt 14 (naast de Jumbo), 3931 VH Woudenberg