De inzendingen zullen tijdens de beurs worden beoordeeld door niet alleen een deskundige vakjury, maar ook de bezoekers aan de Uitvaart Vakbeurs in september. De prijs wordt in het najaar uitgereikt.

Uitvaartvakbeurs 2012 logo
Goed ondernemerschap en innovatie

Volgens Andréa Jansen-Boersma, lid van de VTU-beurscommissie, spelen tradities in de uitvaartbranche een belangrijke rol. "Bij goed ondernemerschap hoort innovatie. Niet vreemd dus dat de uitvaartbranche zich beweegt in een veld waar traditie en innovatie bij elkaar komen. Een uitdaging voor elke ondernemer in de uitvaartbranche. Dat is dan ook de reden dat de VTU deze prijs voor het meest innoverende idee in het leven heeft geroepen."
"Iedereen met een innovatief idee kan zich aanmelden," vertelt Andréa Jansen-Boersma. "En dat hoeft natuurlijk niet persé een nieuw model urn of grafsteen te zijn. Het kan ook een dienst zijn of misschien wel een innoverende manier om bijvoorbeeld een stoet te organiseren. Kortom, er is geen strak kader om mee te dingen naar de VTU prijs. Alles wat vernieuwend is binnen de uitvaartbranche komt in aanmerking."

Vakkundige jury
De aanmeldingen voor de 'VTU Innovatie & Inspiratie prijs' worden beoordeeld door een vakkundige jury onder voorzitterschap van Andréa Jansen-Boersma. Bij de samenstelling van de jury is zorgvuldig gekeken naar de kennis, ervaring en werkgebieden van de verschillende mensen. De jury bestaat uit voorzitter Andréa Jansen-Boersma (lid VTU-beurscommissie, account manager Family Cards), Aad den Boer (directeur Den Boer Groep, lid Stichting BlauwZaam, lid Ledenadviesraad Natuur & Vogelwacht Alblasserwaard), Leo van Eijk (oud-directeur Facultatieve Divisie Crematoria & Begraafplaatsen, lid examencommissie Stivu, bestuurslid LOB) en Anita van Loon (manager uitvaartzorg Yarden, eigenaar Anita van Loon Management Consultancy, lid Raad van Advies Vitaedis)

Uitvaart Vakbeurs 2012
De Vakbeurs Uitvaart 2012 wordt gehouden op initiatief van de VTU; de organisatie ligt bij de Evenementenhal Gorinchem (direct naast de A-15 - Franklinweg 2). De VTU is sinds 1993 dé belangenorganisatie voor toeleveranciers voor uitvaartverzorgers, begraafplaatsen, crematoria en mortuaria.
De openingstijdens van de Uitvaart Vakbeurs 2012 zijn op woensdag 26 en donderdag 27 september van 10.00 tot 21.00 uur; op vrijdag 28 september is de beurs open van 10.00 tot 18.00 uur

Voor meer informatie over de VTU Innovatie & Inspiratie prijs: www.vtu-online.nl

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief