Nieuwe vereniging– nieuwe naam
Brancheblad Uitvaartzorg heeft een lange historie. Het eerste nummer verscheen in 1945 (onder de naam 'Mededeelingen. Kosteloos orgaan voor de leden van de Vakgroep Begrafeniswezen'). Begin 2012 volgde de BGNU de NUVU op als eigenaar van het vakblad. BGNU voorzitter Paul Koeslag: "Met een nieuwe vereniging was het ook tijd voor een naam en een vormgeving die aansluiten bij de ambities die we hebben. Ik vind dat we met z'n allen heel erg blij mogen zijn met het resultaat."
Brancheblad Uitvaartzorg heeft een onafhankelijke redactie en houdt de lezer tien keer per jaar op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en achtergronden. Elke uitgave bevat tevens - in een duidelijk afwijkend ontwerp en onder redactie van de vereniging zelf - nieuws van de BGNU. Brancheblad Uitvaartzorg is uitsluitend verkrijgbaar op basis van een abonnement. Leden van de BGNU ontvangen een abonnement om niet.

brancheblad uitvaartzorg
Nieuwe fase

"Door de combinatie van onafhankelijke berichtgeving én BGNU-nieuws is Brancheblad Uitvaartzorg uniek", zegt Theo de Natris, uitgever bij Uitvaart Media. "Sinds het moment dat de BGNU aangaf met 'Het Uitvaartwezen' een nieuwe fase in te willen luiden, is er door iedereen keihard gewerkt. Alles is volledig vernieuwd. De hoge kwaliteit is uiteraard hetzelfde gebleven. We mogen trots zijn op het resultaat."

Trots
Niet alleen uitgever en redactie zijn trots, dat is ook BGNU-voorzitter Paul Koeslag: "Brancheblad Uitvaartzorg is een onafhankelijk journalistiek medium. Zo zijn de kernwaarden van de BGNU immers het best gewaarborgd. BGNU is er trots op eigenaar te zijn van Brancheblad Uitvaartzorg, de 'NRC onder de uitvaartbladen'."

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief