lifeart_grafkist

Open dagen voor branche en consument bij Lifeart Netherlands

Life Art Coffins, een internationaal georiënteerde producent van uitvaartkisten, gemaakt van gerecyclede en milieuvriendelijke materialen, opent haar deuren op 21 en 22 januari a.s. van 11.00 tot 16.00 uur.

Tijdens deze open dagen kunnen geïnteresseerden het gehele productieproces volgen en zo kennis nemen van de ongekende mogelijkheden die het concept te bieden heeft.

Tevens presenteert het team een volledig nieuwe reeks designs: The Dutch Collection, en wordt een nieuw model uitvaartkist gepresenteerd. Voor dealers en bedrijven die zich op deze dagen aanmelden als dealer zijn er mooie aanbiedingen.

Zo worden er maar liefst 10 gratis uitvaartkisten beschikbaar gesteld voor ondernemers die zich, tijdens deze open dagen, inschrijven als dealer van LifeArt.

Dus, of je nu geïnteresseerd bent in het gebouw, het ongeëvenaarde product zelf, de innovatieve kant, de ongekende mogelijkheden, het milieuaspect, het onovertroffen productieproces, de technische materie, de professionele designmogelijkheden, de eigen ontwikkelde grondstoffen of in de mensen die er dagelijks werkzaam zijn: al deze zaken bij elkaar zullen er zorg voor dragen dat je tijdens een bezoek aan dit unieke bedrijf van de ene verbazing in de andere zult vallen.

En natuurlijk staat er na de rondleiding een lekkere, verse kop koffie voor je klaar, waarbij al je mogelijke vragen en op- of aanmerkingen door het team beantwoordt zullen worden.

Volgens Jeroen Cremers, algemeen directeur en verantwoordelijke voor Europa, is het bedrijf een professionele en betrouwbare partner voor de uitvaartbranche, nu en in de toekomst.

Uniek is dat de levering van een, volledig gepersonaliseerde, naar wens van familie of vrienden gemaakte, uitvaartkist binnen 48 uur op het gewenste adres geleverd kan worden. Mede daarom vertrouwt het bedrijf erop een welkome aanvulling te zijn in een sterk veranderende markt, waarbij het persoonlijke karakter van een uitvaart steeds belangrijker wordt. Consumenten kunnen hun keuze zelf bepalen via de website, de levering vindt plaats via de gewenste uitvaartondernemer.

LifeArt Coffins BV is gevestigd in Herkenbosch, aan de Veldweg 38. Telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren 0031-475-390450 en 24 uur per dag bereikbaar via de website: www.lifeartnetherlands.com

Welkom!

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.