Barbara Alma  Barbara Alma

Op 5 november 2011 organiseert Alma Uitvaartzorg wederom een herdenkingsmiddag van 16.00 - 18.00 uur in het Andreashuis in Naarden Vesting. Een fijne middag waarbij wordt stilgestaan bij het sterven, maar ook bij het leven. Zo zal Saskia van de Linde zingen onder begeleiding van Alwin Kluit, komt er een koor, worden er verhalen verteld en is er een drankje na afloop.

Iedereen is van harte welkom.

De organisatie is in handen van Alma Uitvaartzorg.

Toegang is gratis, voor de drankjes wordt een vergoeding gevraagd.

Wilt u gegarandeerd zijn van een zitplaats, meldt u dan van te voren aan (vóór 1 november) door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 035 - 6910743.

Het Andreashuis, Turfpoortstraat 29, 1411ED te Naarden. (Graag parkeren op het Adriaan Dortsmanplein achter de Turfpoortstraat)

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.