dencor logo

Devota verwelkomt groep Nederlanders op uitvaart vakbeurs

Het idee is 2 jaar geleden ontstaan in een spontaan gesprek met de organisator R. Kleewein van de Devota (www.devota.at) Uitvaartbeurs. Met het 4e lustrum in het vooruitzicht verbaasde de heer Kleewein zich erover dat Nederland niet echt vertegenwoordigd was op zijn uitvaart vakbeurs.

Hierop heeft Michel Meijer van Dencor aangeboden om binnen de Nederlandse uitvaartmarkt de Devota onder de aandacht te brengen. Uiteindelijk heeft het geresulteerd in een voorstel om op de Devota een Nederlands blok te presenteren met meerdere aanbieders.

Aanbieders die zich binnen dit unieke Nederlandse blok vertegenwoordigen zijn:

Amelius/Prematuur – www.amelius.nl

Mortupath – www.mortupath.nl

NVOA Vesalius – www.nvoa-vesalius.nl

Memorial Design – www.memorialdesign.nl

Van der Heden IRU BV – www.vdh-iru.nl

Dencor – www.dencor.nl

Meijer hierover; Dencor is een groot voorstander van collegiale samenwerking. Samen bereik je vaak meer dan met individuele acties. Wij scheppen en organiseren graag mogelijkheden (busreis Parijs, haringparty, uitvaarttheater) waar we met collega's op een transparante wijze samenwerken. Uiteindelijk is de klant door het bundelen van deze kennis hiermee gebaat.

De Devotabeurs is van 23 september tot 25 september 2011 in Oostenrijk. Als bezoekers hun bezoek via de website (www.devota.at) aanmelden, krijgen zij een korting van € 5,00 op de toegangsprijs. De Devota is meertalig en kenmerkt zich in een "Gemütliche Atmosphäre"

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.