Nieuwe website over werken in de uitvaart: www.uitvaartvacatures.nl

Precies 4 weken na de lancering van het vernieuwde uitvaart nl lanceert BV uitvaart com vandaag een nieuwe site: www.uitvaartvacatures.nl. De site wordt dé plek waar werkgevers en werkzoekenden elkaar vinden.

De nieuwe vacaturesite, een vervolg op de oude vacaturebank, is helemaal opnieuw gebouwd. Werkgevers hebben nu de mogelijkheid om een videoprofiel te plaatsen bij hun vacaturese. Zo krijgen werkzoekenden gelijk een goed beeld van de werkgever. Ook kunnen werkgevers een salarisschaal uit de CAO Uitvaartverzorging of CAO Crematoria plaatsen bij de vacatures zodat gelijk het minimale en maximale salaris bij de vacature wordt getoond.Tevens kunnen alle vacatures kenbaar gemaakt worden via sociale netwerken als Twitter, Linkedin en Google+.

Werkzoekenden kunnen, wanneer zij dat wensen, ook een videoprofiel toevoegen aan hun oproep en direct linken naar hun CV op zakelijke netwerksite Linkedin.

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.