dencor_haringparty_17-06-2011

10 jaar Dencor

Hoewel men niet zeker was of de weergoden Dencor goed gezind zouden zijn, heeft er afgelopen vrijdag voor de 5e maal de haringparty van Dencor plaats gevonden. In combinatie met hun 10 jarig bestaan, mondde dit uit in een waar feestje!

De combinatie zorg en uitvaart / haring en bier / collega´s en professionals maken het gebeuren ieder jaar weer tot een gebeurtenis die men niet mag missen.

Gezien de belangstelling, meer dan 100 mensen kwamen naar Nieuw Vennep, een geslaagde happening. Griffioen hierover; we zijn dit 5 jaar geleden begonnen en we zien alleen maar een stijgende lijn in het bezoekersaantal. De reacties achteraf geven aan dat bezoekers onze activiteit waarderen en naast de gezelligheid gunnen wij ook in blik in de keuken. En dan niet de keuken waar de haring wordt schoongemaakt, maar de productkeuken van Dencor met nieuwe producten, productinformatie en demonstraties.

Het geheel werd dit keer muzikaal omlijst door Johnny Gold die met de nodige humor de bezoekers zonder probleem (en zonder regen) aan zich wist te binden.

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.