Haar eerdere werk is veelvuldig bekroond met prijzen en nominaties.
Op 29-11-2012 wordt de winnaar van de VTU-prijs bekendgemaakt.

Hemel-Bed is geen traditionele uitvaartkist, maar doet veel meer denken aan een Bed; met een zacht matras, kussen en dekbed erin. Het is bedoeld als eerbetoon aan de overleden persoon. Schoonheid geeft troost.
Hemel-Bedden zijn volledig biologisch afbreekbaar, zonder enige metalen hulpmiddelen zoals schroeven of nieten. Voor een prematuur kindje is er een Hemel-Bedje van vilt. Dat is zo zacht dat je het kindje dicht tegen je aan kunt houden.

Groene Grafmonumenten zijn van metaal. De graf- en urnmonumenten zijn bedoeld als troost voor degenen die achterblijven en als eerbetoon aan de overleden persoon. Er zijn 7 graf- en urnmonumenten in de collectie.
Je maakt het grafmonument persoonlijk door een eigen voorstelling (tekening naar foto, of een symbool) uit de metalen plaat te laten snijden en mee naar huis te nemen. Zo ontstaat een verbinding tussen de plek waar je dierbare ligt en jouw thuis. Dat deel kan een functie krijgen -zoals een windwijzer,- of een kunstobject zijn. Nabijheid van een stukje van het monument geeft troost.

Beide concepten hebben de missie om mensen troost te bieden.
Die troost reikt verder dan de directe nabestaanden; van de toekomstige opbrengsten creëert Madelon Revermann een All Benefit Circle voor het ondersteunen en opzetten van ouderenzorg in Tsjechië en Slowakije, de landen die betrokken zijn bij de productie.

VTU Innovatie- & Inspiratieprijs
De VTU-Innovatie-& Inspiratieprijs 2012 is een prijs voor bedrijven in de uitvaartbranche, met als doel vernieuwingen te stimuleren in het uitvaartwezen. De prijs is dit jaar in het leven geroepen.

Jury
• Voorzitter: Andréa Jansen-Boersma, (lid VTU-beurscommissie, account manager Family Cards)
• Aad den Boer (directeur Den Boer Groep, lid Stichting BlauwZaam, lid Ledenadviesraad Natuur & Vogelwacht Alblasserwaard)
• Leo van Eijk (oud-directeur Facultatieve Divisie Crematoria & Begraafplaatsen, Stivu, bestuurslid
LOB)
• Anita van Loon (manager uitvaartzorg Yarden, eigenaar, Raad van Advies Vitaedis)

Productie en realisatie
Productie van Hemel-Bed en Groene Grafmonumenten vindt deels plaats in Tsjechië en Slowakije (halffabrikaten) en deels in Nederland bij sociale werkplaatsen.

hemel-bed

• Film gemaakt door Vathorsttv: http://youtu.be/kp_Kk1Tx09g