vredehof bathmen
Vredehof Uitvaartverzorging organiseert een Open Huis in haar Aula in Bathmen.


De deuren van de aula aan de Prinses Margrietlaan 15 staan op vrijdag 2 november van 19.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag 3 november van 14.00 uur tot 17.00 uur voor iedereen open.

Tijdens het Open Huis is er gelegenheid om kennis te maken met de medewerkers en om een kijkje achter de schermen te nemen. De medewerkers zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden met betrekking tot de uitvaart en de bezoekers hebben de mogelijkheid om op het gemak in het uitvaartcentrum rond te kijken evenals in de 24-uurs familiekamer.

Voor belangstellenden is er eveneens de mogelijkheid zich te laten voorlichten over de verzorging van de overledene en thanatopraxie (lichte balseming) en een rouwauto van binnen te bekijken.
Verder kan men tijdens dit Open Huis kennis maken met Declamo - sprekers bij uitvaarten, De Uitvaart Informatie Hulplijn en is er informatie te vinden over rouwdrukwerk.
Voor de kinderen van de basisschool is er de tekenwedstrijd "Herinneringen". Meer informatie over de tekenwedstrijd of over het Open Huis is na te lezen op www.vredehof.nl – Actueel

Download hier de flyer voor de opening