Omlijst met een hapje en drankje streden bijna 50 paren van diverse bridgeverenigingen uit de regio tegen elkaar om als winnaar uit de bus te komen. Eind van de middag kon het paar Jaap de Jong & Rob Klokman als winnaar bekendgemaakt worden. Het paar ontving uit handen van Algemeen Directeur René Kaarsemaker, naast een mooie bos bloemen, een cadeaucheque.
Niet alleen de bridgers vielen in de prijzen, ook voor één van de bridgeverenigingen van wie leden deelnamen, was een prijs beschikbaar. Deze laatste prijs stond, met een bedrag van 200 euro, ook in het teken van 200 jaar stadsrechten Zaandam. Vereniging 'Bridgeclub ABN AMRO' uit Amsterdam, winnaar van de 200 euro, heeft de cheque met veel enthousiasme in ontvangst genomen.
Het toernooi van afgelopen zondag was een zeer plezierige en gewaardeerde ontmoeting van enthousiaste bridgespelers. De plannen voor het vierde PC Hooft Bridgetoernooi in 2013 liggen alweer klaar. De opzet zal mogelijk uitgebreid worden met een toernooilijn voor ervaren bridgers.

PC Hooft
PC Hooft is verzekeraar en verzorger van uitvaarten. De start van PC Hooft ligt als Coöperatie PC ruim tachtig jaar geleden in Amsterdam, maar al snel is het werkgebied uitgebreid naar de regio Noord-West Nederland en beslaat inmiddels geheel Nederland. PC Hooft exploiteert en beheert crematoria, begraafplaatsen en uitvaartcentra en heeft een zelfstandig verzekeringsbedrijf. Zij regelt en verzorgt uitvaarten voor iedereen, ongeacht religie of achtergrond. Uitgangspunt daarbij is onverkort een stijlvolle uitvaart te verzorgen voor een redelijke prijs, met respect voor de overledene en een goede herinnering voor de nabestaanden. PC Hooft biedt voor ieders wens en budget een passende uitvaart. Via uitvaartcompact.nl en uitvaartdirect.nl biedt PC Hooft haar uitvaartdienstverlening op internet aan. In België en Duitsland kan dat via uitvaartcompact.be en bestattungkompakt.de.