Na een periode van afscheid nemen of juist heel plotseling, moet je beslissingen nemen, praktische zaken regelen, maar ook tijd nemen voor rouw en die van eventuele kinderen. En dat alles denkend aan de overledene. Dan is De uitvaartplanner onmisbaar!
In De uitvaartplanner geeft uitvaartondernemer Carolien Harrems antwoord op alle vragen die bij een uitvaart aan de orde komen. Van de keuze van de begrafenisondernemer tot
de tekst voor de rouwkaart, en van de keuze van een kist tot de rouwverwerking bij mannen, vrouwen en kinderen. Met handige adressen, checklists, kostenover¬zichten en een voorbeeld voor een wilsbeschikking. Maar ook met tips en ideeën voor een uitvaart met een heel persoonlijk tintje. Zo wordt een uitvaart een mooi afscheid in plaats van een noodzakelijk kwaad.

Carolien Harrems is uitvaartondernemer in Amsterdam. Ze staat bekend om intieme uitvaarten. Zij gaat net iets verder om een uitvaart te verzorgen die is toegesneden op de overledene en zijn dierbaren, met inbegrip van de kinderen.
'Ik ben mij in de loop van mijn leven steeds bewuster geworden van de plek die sterven en dood innemen in het leven van de mens. Leven en dood horen bij elkaar. Dat kan angst oproepen of dat kan uitdagen. Voor mij is het de uitdaging geworden
Carolien Harrems

Titel: De uitvaartplanner, van stervensbegeleiding tot bedankkaart
Auteur: Carolien Harrems
Prijs: €14,95
Omvang: 192 pagina's
ISBN: 9789021552613
Verschijningsdatum: oktober 2012