Beide partijen geven aan zeer content te zijn met de nieuwe samenwerking.

Joh. van der Galiën Uitvaartverzorging
is al vele jaren een vertrouwd gezicht in Leeuwarden en omgeving. Johannes van der Galiën is al van jongs af aan bekend met het vak van uitvaartverzorging. Zijn vader was bode bij een begrafenisvereniging. Als uitvaartverzorger is Johannes zelf werkzaam geweest bij een aantal verschillende uitvaartverzorgingsbedrijven, voordat hij voor zichzelf is begonnen. In zijn werk staan invoelend vermogen, omgaan met emoties, stabiliteit en zakelijk inzicht centraal. Die competenties heeft Johannes opgedaan tijdens de cursus 'piëteitsvolle verzorging', de HBO-opleiding 'Verlieskunde' en de cursus Boekhouden.
De werkwijze van Nuvema, waarbij de inwoners van Leeuwarden en omgeving exact verzekerd worden op basis van de prijzen en diensten van Joh. van der Galiën, is de belangrijkste reden geweest om een samenwerking aan te gaan.
Johannes van der Galiën: "De klant staat centraal. Of het nu gaat om een eenvoudige of uitgebreide uitvaart, een goede voorziening is onontbeerlijk. En Nuvema heeft hiervoor een duidelijk concept. Niet iedereen heeft het vermogen om zomaar de kosten van de uitvaart te kunnen betalen en dikwijls komt een overlijden ook nog onverwacht".

Nuvema 
Heeft zijn wortels in de provincie. In Groningen om precies te zijn, waar ze in 1949 is opgericht. Nuvema is uitgegroeid tot een verzekeraar die van het lokale zijn sterke punt heeft gemaakt. Dat zie je terug in het netwerk van ruim 300 regionale uitvaartverzorgers waar nauw mee wordt samengewerkt. Nuvema berekent de premies op basis van de lokale prijzen. Dat geeft de klanten een enorm kostenvoordeel bij het calculeren van het te verzekeren bedrag.

Deze samenwerking met Uitvaartvereniging Hulp in Nood biedt de leden de mogelijkheid om de leden een voorziening op maat te kunnen bieden.

Zie voor meer informatie over Joh. van der Galiën Uitvaartverzorging: www.jvdgalien.nl
Zie voor meer informatie over Nuvema:
www.nuvema.nl