Een demo hiervan is te zien op de uitvaartvakbeurs 2012 in Gorinchem.

Uitvaart Internet Diensten
biedt al sinds 1996 met de adressengidsen op haar 4 websites een digitaal visitekaartje voor professionals werkzaam rondom de uitvaart. Mensenlinq verzorgt de overlijdensberichten en een adressengids voor de (regionale) kranten sinds 2006.

Samenwerking Mensenlinq en Uitvaart Internet Diensten
Het plaatsen van de link naar de Rouwtest van www.rouw.nl op www.mensenlinq.nl is de start geweest van een vruchtbare samenwerking. Onlangs besloten beide partijen ook samen te gaan werken op het gebied van adressengidsen rondom de uitvaart. Ondanks de korte voorbereidingstijd is inmiddels een demo te zien op de verschillende websites.
Voor Mensenlinq algemeen en voor de kranten zie bijvoorbeeld:
www.lc.nlwww.lc.nl/  via menu rechterbalk
http://www.tctubantia.nl/  via menu bovenin of overzicht overledenen in rechterbalk
www.dvhn.nl
http://www.brabantsdagblad.nl/  via overzicht overledenen in rechterbalk
http://www.limburger.nl/   via overzicht overledenen
http://www.ed.nl/   via overzicht overledenen in rechterbalk
http://www.destentor.nl/   via button in rechterbalk
http://www.pzc.nl/   via menu algemeen

http://www.bndestem.nl/   via overzicht overledenen in rechterbalk

http://www.gelderlander.nl/   via overzicht overledenen in rechterbalk

 

Beide partijen gaan dan nu ook hard aan de slag met het vervolmaken van de Uitvaartadressengids en verwachten dat later dit jaar deze op beide websites volledig zal werken. In de nieuwe uitvaartadressengids zijn de adressen van bijna alle begraafplaatsen, crematoria, uitvaartcentra en veel producten en diensten (uitvaartkisten, urnen, grafstenen t/m verliesverwerking) snel en gemakkelijk te vinden. Zo krijgen de bezoekers van Mensenlinq en Uitvaart Internet Diensten (ruim 1.000.000 per maand!) in één oogopslag te zien, welke uitvaartproducten en -diensten er in een bepaalde plaats te vinden zijn.
 

Graag verwelkomen wij u voor een kennismaking met de nieuwe Uitvaartadressengids op onze stand nr. 196 tijdens de Uitvaartvakbeurs op 26/27 en 28 september in Gorinchem.