Dat is immers hét moment waarop de hele uitvaartbranche als het ware bij elkaar komt. De VTU-stand (236) tijdens de Uitvaart Vakbeurs 2012, die van 26 t/m 28 september in de Evenementenhal Gorinchem gehouden wordt, heeft dan ook een volledig nieuwe uitstraling."

Het nieuwe VTU-logo – dat eigentijdser en krachtiger is dan het oude – wordt vanaf heden gebruikt op primaire communicatiemiddelen als briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. Verder zal het logo op andere communicatie uitingen stap voor stap worden ingevoerd, waaronder onder meer de nieuwe VTU vlag die tijdens de beurs aan veertig vlaggenmasten zal worden gehesen.

Uitvaart Vakbeurs 2012
Van 26 t/m 28 september 2012 wordt de Uitvaart Vakbeurs 2012 gehouden. Deze vakbeurs wordt gehouden op initiatief van de VTU; de organisatie ligt bij de Evenementenhal Gorinchem.

VTU
De Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche (VTU) – opgericht in 1993 - is de belangenorganisatie voor toeleveranciers voor uitvaartverzorgers, begraafplaatsen, crematoria en mortuaria. De doelstelling van de VTU is het behartigen van de belangen van de leden en het bevorderen van hun werkzaamheden op het gebied van de toeleveranties voor de uitvaartbranche en/of de lijkbezorging.

Voor meer informatie:
- VTU (Leen van der Heden, secretariaat): 070 - 394 00 39 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.