"Inschrijven kan nog tot 14 september, maar nu al zijn er veertien aanmeldingen binnen die door de vierkoppige vakjury zullen worden beoordeeld," zegt Andréa Jansen-Boersma, lid van de VTU-beurscommissie en voorzitter van de jury.
'Innovatie & Inspiratie' is het thema van de Uitvaart Vakbeurs 2012 (26 t/m 28 september in de Evenementenhal Gorinchem). In het kader van dat thema komt de VTU met de Innovatie & Inspiratie prijs. Elke organisatie die tijdens de Uitvaart Vakbeurs aanwezig is met een stand kan zich aanmelden bij de VTU.

Beoordeling
De aanmeldingen worden niet alleen beoordeeld door een vakjury; de stem van de bezoekers aan de vakbeurs is even belangrijk. Op woensdag 26 en vrijdag 28 september zal de jury een rondgang maken langs de verschillende genomineerden en eventueel om een persoonlijke toelichting vragen. Door middel van een stembiljet kan ook de bezoeker zijn/haar stem uitbrengen. Stembiljetten zijn op diverse plaatsen op de beursvloer verkrijgbaar en kunnen worden ingeleverd in de VTU stand (nummer 236).
De winnaar wordt tijdens de Algemene Ledenvergadering van de VTU op 29 november 2012 bekend gemaakt. Naast een fraaie 'fysieke' prijs gemaakt door Haitsma Engraving, ontvangt de winnaar een pakket 'advertising' met een waarde van ruim € 2400,-. Mogelijk gemaakt door uitvaart com, Uitvaart Internet Diensten en Uitvaart Media.

Nog tot 14 september
Nog tot vrijdag 14 september kunt u meedingen voor de prijs (een product, maar ook een dienst of manier van werken). Stuur uw aanmelding naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of per post naar VTU, t.a.v. VTU Innovatie & Inspiratieprijs 2012, Minister Talmalaan 69, 2285 EC Rijswijk

Uitvaart Vakbeurs 2012

De Vakbeurs Uitvaart 2012 wordt gehouden op initiatief van de VTU; de organisatie ligt bij de Evenementenhal Gorinchem (direct naast de A-15 - Franklinweg 2). De VTU is sinds 1993 dé belangenorganisatie voor toeleveranciers voor uitvaartverzorgers, begraafplaatsen, crematoria en mortuaria. De openingstijdens van de Uitvaart Vakbeurs 2012 zijn op woensdag 26 en donderdag 27 september van 10.00 tot 21.00 uur; op vrijdag 28 september is de beurs open van 10.00 tot 18.00 uur


Voor meer informatie over de VTU Innovatie & Inspiratie prijs: www.vtu-online.nl
Voor meer informatie: - VTU (Leen van der Heden, secretariaat): 070 - 394 00 39 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.