Uitvaart Compact

Uitvaart Compact is de goedkoopste, geheel op internet te regelen, uitvaart. Een anders vormgegeven uitvaart ontwikkeld voor een snel groeiende groep mensen, die niets meer dan het noodzakelijke wenst. Voor hen en voor degenen, die eenvoudigweg het geld niet hebben en zich ook niet in de schulden kunnen of willen steken om een traditionele uitvaart te betalen, is deze dienstverlening bedoeld. Bij Uitvaart Compact zijn de vaste lage prijs én geen verrassingen in de kosten achteraf de kernuitgangspunten. Uitvaart Compact kan online zelf in de intieme familiekring in alle rust met elkaar geregeld worden.

Bij Uitvaart Compact kan bij leven ook vóóraf de toekomstige uitvaart worden vastgelegd. Dit kan door middel van een éénmalige storting op een rentedragende depositorekening of door middel van het afsluiten van een verzekering. Door het betalen van een periodieke premie wordt een gespreide betaling gerealiseerd terwijl er dekking is.

Uitvaart Direct
Via uitvaartdirect.nl kan een complete uitvaart, direct en geheel via internet, 24/7 door de nabestaanden zelf worden geregeld, met keuzemogelijkheden voor hun wensen inclusief vastlegging van locatie en tijd naar keuze van de nabestaande(n).

Nabestaanden kunnen samen met familie of naaste vrienden in alle rust in intieme kring de uitvaart voor de overledene vastleggen en daarbij diverse persoonlijke keuzes maken voor onder andere begraven of cremeren, type kist, bloemen, locatie en catering. Gemak, rust en samen regelen in eigen intieme kring zijn de kernuitgangspunten. Uitvaart Direct is geen budgetproduct, maar biedt, omdat de cliënt het zelf regelt, wel kostenvoordelen. Zodra de uitvaart is vastgelegd, verzorgt Uitvaart Direct alle afgesproken diensten. Voorafgaand aan en op de dag van de uitvaart wordt de familie persoonlijk bijgestaan en gesteund door een uitvaartbegeleider om de uitvaartplechtigheid naar wens te laten verlopen.

Ook bij Uitvaart Direct is het mogelijk een toekomstige uitvaart vóóraf te regelen.

PC Hooft

PC Hooft Online is onderdeel van de PC Hooft Groep, de verzekeraar en verzorger van uitvaarten. De roots van PC Hooft liggen in Amsterdam, maar het werkgebied beslaat heel Nederland. PC Hooft exploiteert en beheert crematoria, begraafplaatsen en uitvaartcentra en heeft een zelfstandig verzekeringsbedrijf. Al ruim 80 jaar regelt en verzorgt PC Hooft uitvaarten voor iedereen, ongeacht religie of achtergrond. Uitgangspunt daarbij is onverkort een stijlvolle uitvaart te verzorgen voor een redelijke prijs, met respect voor de overledene en een goede herinnering voor de nabestaanden. PC Hooft biedt voor ieders wens en budget een passende uitvaart. Via uitvaartcompact.nl  en uitvaartdirect.nl biedt PC Hooft haar uitvaartdienstverlening op internet aan. In België en Duitsland kan dat via uitvaartcompact.be en bestattungkompakt.de.

Thuiswinkel Waarborg
Het Thuiswinkel Waarborg is het kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. Het Thuiswinkel Waarborg is opgericht in 2001. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund. Momenteel zijn er meer dan 1500 leden die het Thuiswinkel Waarborg voeren. De leden van Thuiswinkel.org worden jaarlijks gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg.

.