Agenda

Baak. Open Dag Gerritsen Grafmonumenten
Zaterdag 22 April 2017, 10:00 - 16:00

Open dag bij Gerritsen Grafmonumenten in Baak

hamer beitel gerritsenWanneer u dit gereedschap ziet dan denkt u misschien aan een museum, maar bovenstaande klopper, tandijzer en beitel worden nog zeer regelmatig gebruikt in een steenhouwerij. Zo ook bij Gerritsen Grafmonumenten in Baak.

Alex Gerritsen en zijn vrouw Erna Bosch startten in 2006 een eigen bedrijf in grafmonumenten. De showroom werd gevestigd in Velp, de werkplaats kreeg een plek bij hun woning in Olburgen. Sinds afgelopen november hebben ze aan de Zutphen Emmerikseweg in Baak de mogelijkheid om de showroom en de werkplaats te combineren op één locatie met bovendien een indrukwekkende showtuin.

Op zaterdag 22 april houden ze van 10.00 tot 16.00 uur een open dag. U bent van harte welkom voor het bezichtigen van de showroom en showtuin. Ook de werkplaats laten Alex en Erna graag aan u zien. Daar mag u het steenhouwergereedschap gerust zelf ter hand nemen. De koffie en wat lekkers staan voor u klaar. U bent van harte welkom! Zutphen Emmerikseweg 103C te Baak.

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.