TobetoBe Magazine over naar nieuwe eigenaar
toBe magazine is heden overgenomen door De Word-Wijzer Groep B.V, bekend van onder andere ‘Afscheidswijzer’. De eerste uitgave onder de nieuwe uitgever zal halverwege november dit jaar verschijnen. Het blad ziet daarmee haar tiende jaargang tegemoet.


before you leaveApp om goed gesprek te voeren in laatste levensfase
‘Before you leave’ is een nieuwe app om persoonlijke gesprekken te voeren met mensen die weten dat ze op korte termijn komen te overlijden. De app is een initiatief van coöperatie DELA die eerder succes had met de campagne ‘Waarom wachten’.


o fest tuinontwerpNieuwe spreker op symposium De Laatste Tuin
Helaas is landschapsarchitecte Ada Wille wegens persoonlijke omstandigheden, niet in staat op te treden tijdens de themadag ‘De Laatste Tuin’ van het O’FEST. Deze zal woensdag 14 juni 2017 plaatsvinden vanaf 13:30 uur.


congres zin in uitvaartCongres ‘Zin in Uitvaart?!’
Deskundigen uit praktijk en wetenschap over betekenisvol afscheid nemen

Om haar 80-jarig bestaan te vieren organiseert coöperatie DELA in samenwerking met de Funeraire Academie het congres ‘Zin in Uitvaart?!’.


Yarden LogoYarden keert ledenvoordeel uit van € 8 miljoen
Uitvaartorganisatie noteert toename klantwaardering in 2016
Uitvaartorganisatie Yarden kijkt terug op een jaar met goede financiële resultaten en een hoge klantwaardering. Als eigendom van een vereniging zorgt Yarden ervoor dat het resultaat ten goede komt aan haar leden.