greenleave klein‘De Makers’ Afl. 6: 100% CO2 neutraal geproduceerde uitvaartkisten

Jaap de Korte uit Nuenen is opgegroeid in de natuur en daar ligt zijn passie ook nu nog. Daarom wil hij in zijn werk bijdragen aan het behoud van de natuur. Jaap doet dat in de branche waar hij veel interesse in heeft, de uitvaartbranche. Met zijn bedrijf Biesvelden maakt hij duurzame uitvaartkisten van hout uit Brabant en de Hoge Veluwe.


Yarden Logo

Vincent van Leest nieuwe uitvaart-ondernemer in regio Tiel-Veenendaal-West Maas en Waal
“Ieder mens is bijzonder, ieder afscheid dus ook.”
Op 1 november 2017 start Vincent van Leest als nieuwe uitvaartverzorger voor Yarden uitvaartorganisatie in de regio Tiel-Veenendaal, onder de naam Yarden & van Leest. “Ik wil er écht zijn voor mensen in een moeilijke periode.”


Yarden LogoYarden opent uitvaartlocaties voor landelijke Herinneringsweken
Rouw begint pas na de uitvaart
Van 21 oktober tot en met 11 november 2017 organiseert uitvaartorganisatie Yarden opnieuw de landelijke Herinneringsweken. Het thema dat ook dit jaar weer centraal staat, is ‘Heimwee met een glimlach’. Yarden biedt nabestaanden in deze periode de mogelijkheid om stil te staan bij het verlies van dierbaren.

 


funeral awardGenomineerden EUFIA Awards bekend!

 

Firma Satelliet meubelen in Breda zette afgelopen dinsdag haar deuren open voor deelnemers en genodigden van de open jury dag van EUFIA Nederland en België.

Aangenaam verrast
De deelnemers werden ontvangen in het geheel verbouwde Inspirium waar normaal gesproken de partners van Satelliet gevestigd zijn.


greenleave kleinGroep uitvaart-ondernemers in Noord-Brabant en Limburg tekent voor GreenLeave
Steeds meer mensen willen een duurzame uitvaart
De duurzame uitvaart is geen overwaaiende trend, maar een gestaag doorzettende ontwikkeling. Steeds meer mensen willen hun duurzame principes ook na hun overlijden volgen. Dat blijkt ook uit de groei van GreenLeave, in 2014 gestart als gezamenlijk initiatief van zes uitvaartondernemers.