logo de hoevensNatuurbegraaf- plaats de Hoevens één van de 5 finalisten Brabantse Stijlprijs 2017
Natuurbegraafplaats de Hoevens in Alphen (NB) is door de provincie Noord-Brabant uitgeroepen tot één van de 5 finalisten van de Brabantse Stijlprijs. De vakjury was zeer onder de indruk van deze bijzondere afscheidslocatie met de mogelijkheid tot een laatste rustplaats in de natuur.

Maar ook van de positieve bijdrage die deze plek tot stand brengt in de gespreksvoering over ‘de dood’ én over ‘het leven’. Naast de vakjury beslist echter ook het publiek wie de Brabantse Stijlprijs 2017 wint. Van 19 april t/m 12 mei kan men een stem uitbrengen via de website www.brabant.nl/stijlprijs .

0033 vlinderstichting 038 kopieBrabantse Stijlprijs
Voor de Brabantse Stijlprijs 2017 is de Provincie Noord-Brabant op zoek gegaan naar verborgen parels en verrassende plekken op onverwachte locaties in Brabant. Plekken die zijn geboren vanuit een passie van mensen. Het gaat om plekken die inspiratie geven en maatschappelijk van waarde zijn. Natuurbegraafplaats De Hoevens, voorgedragen door de gemeente Alphen-Chaam, is uit 18 genomineerden door de vakjury verkozen tot één van de vijf finalisten. De prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 18 mei in Bergen op Zoom tijdens ProefMei 2017.

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.